Uke 22

Ah, dette har vært ei herlig uke. Tirsdag kom min gode venninne Marit på besøk fra Trøndelag. Hun blir her til i morgen. Vi storkoser oss sammen, har gått daglige turer og skravler ivei om alt mulig. I dag kjørte vi ut til Solastranden og Ølbergstranden, og til slutt Hellestøstranden, hvor vi tok en lang spasertur i det flotte været.

På Hellestø-stranden

Jeg har stort sett spist bare lavkarbo hele uka, bare med unntak av: En halv hvetebolle, en halv skillingsbolle og 2 stk. Vaniljestang (små ispinner). Det går helt fint å lage en lavkarbo-rett til meg selv i tillegg til ordinær middag for de andre. I kveld, for eksempel, skal jeg lage pizza med kjøttdeig til dem. Selv skal jeg spise en enkel ovnsrett bestående av kjøttdeig, løk, hvitløk, paprika, brokkoli, fløte og ost:

Kjøttdeig-ovnsrett

Her er ukas mosjon:

Onsdag:
50 min. gåtur

Torsdag:
1 t. 5 min. gåtur

Fredag:
1 t. 50 min. gåtur

Lørdag:
Flere timer spasertur

Søndag:
1 t. gåtur + flere timer spasertur

Vekttap: -1,3 kg.

Vekttap hittil: 16,3 kg. (bare 200 gram unna neste delmål, som skal nås innen 13. juni! :-)
Gjenstående: 8,2 kg.

2 kommentarer til «Uke 22»

  1. stine,

    Ja, den er kjempegod! Jeg blander først alt (unntatt osten) i stekepanna, etter først å ha stekt kjøttdeigen. Så heller jeg den varme blandingen over i formen, legger osteskiver på toppen og setter det i ovnen på 200 grader i bare 5-10 min., slik at osten smelter. Veldig lettvint og veldig godt!

Det er stengt for kommentarer.