Når jeg målet mitt før året er omme?

Som jeg tidligere har skrevet, håper jeg å nå slankemålet mitt i løpet av 2010. I morgen mandag starter allerede uke 31 (av årets 52), så nå føler jeg at tiden er inne for å begynne å regne litt nærmere på dette.

I dag viste vekten 77,3 kg.. Min målvekt er 69. Årets siste veiedag blir søndag den 26. desember, som faller i uke 51 – det vil si om 21 uker fra i dag. Altså må jeg ta av de resterende 8,3 kiloene i løpet av 21 uker. Det tilsvarer et gjennomsnittlig, ukentlig vekttap på 395 gram.

For å klare det, må jeg virkelig stå på og trene iherdig hver uke. Så sant helsa holder og jeg får være frisk og rask, skal det ikke stå på meg. God helse er imidlertid ingen selvfølge. For øyeblikket har jeg en vond akillessene, som gjør at jeg ikke kan bevege meg så mye. Heldigvis kjennes det nå ut som om den er på bedringens vei, men skulle det oppstå flere slike uforutsette problemer fremover, da tror jeg det skal holde hardt å komme i mål før nyttår. Ikke for å være pessimist, men jeg må bare tenke realistisk. Trening er essensielt for forbrenningen og vekttapet mitt, og blir jeg fysisk hemmet på noen måte, må jeg nok bare belage meg på at Prosjekt Ned i vekt vil drøye til ut i 2011.

Det hadde vært kjekt å bli ferdig i år, men avgjørende er det ikke. Det viktigste er at jeg når målet mitt, og jeg har tenkt å holde på helt til det blir en realitet! :o) Vi får se hvordan det går fremover. I første omgang kan jeg jo satse på at alt går bra og at jeg kan passere målstreken i desember. Mitt nærmeste delmål (-20 kg. vekttap) bør i så fall være nådd innen 7. oktober. Dette målet ligger nå 3,8 kg. unna. La oss se om jeg klarer det først, og så får jeg ta det derfra :o)

4 kommentarer til «Når jeg målet mitt før året er omme?»

  1. Hei!
    Jeg har fulgt med på bloggen din en liten stund (siden VG!) og må si at jeg er imponert over din innsats! At du klarer å holde motivasjonen oppe over lang tid er godt gjort! Jeg holder selv på med å legge om livsstilen, og må si at det butter litt innimellom.
    Jeg er flink til å trene, men ikke så flink med maten…. Men jeg kan hvis jeg vil, så jeg tar meg selv i nakken;-)
    Så fint at du er i gang igjen, da kommer jeg innom igjen for å hente inspirasjon!
    Lykke til videre!

  2. Hei Hege!

    Tusen takk for din kommentar! Den ansporet meg til å skrive et nytt innlegg! Forhåpentligvis får jeg postet det i løpet av helgen.

    Kjempekjekt å høre at du finner bloggen inspirerende :o) Velkommen tilbake!
    (Jeg kan allerede love vektnedgang på diagrammet i morgen ;-)

Det er stengt for kommentarer.