28-dagersplanen: Oppdatering etter 2 uker

På tide med en ny videoblogg :-)


 

Both comments and pings are currently closed.

4 kommentarer til “28-dagersplanen: Oppdatering etter 2 uker”

 1. M sier:

  Hei.
  Tenkte først å komme med en litt 14is-Voe kommentar.. Kjempepent du var sminket!! Skikkelige katteøyne. Skulle ønske jeg også kunne få til noe i den sjangeren, men dessverre svikter både motet og evnen.

  Så vil jeg også få si at du har en veldig fin og variert «slankeblogg», jeg har nettopp begynt å følge med på deg, men jeg ser du har holdt på lenge. Jeg har blitt kjempeinspirert av SMART-planen din, og skal lage meg en i kveld som begynner i morgen. (Har tenkt på det en stund altså, ikke bare en slik plutselig ide). Men.. som alle dårlige slankere SKAL JEG BARE unne meg noe ekstra i kveld siden det blir så lenge til neste gang.. Huff. Ikke greit når man vet hvor skoen trykker, men alikavel har det samme handlingsmønsteret.

  Ha en god uke nr 3.

 2. Laila sier:

  Hei M,

  Så bra at du skal lage deg en SMART-plan! Ja, jeg synes det fungerer såpass bra, at jeg kommer nok til å lage flere sånne planer, jeg også.

  Takk for komplimentet ang. sminken! Jeg synes ikke det er en «fjortis»-bemerkning. Ble glad for den, jeg :o) Og make-up er jo gøy, da. Det har jeg alltid syntes.

  Kjempehyggelig at du har begynt å følge med på bloggen, og takk for din hilsen :o)

 3. Millemette sier:

  Hei Laila

  Kjempefin og inspirerende blogg. Har fulgt deg en stund og du motiverer:)
  Den 28 dagers planen du har laget er jo genial, i dag skal jeg også lage med en slik.
  Trening er noe jeg liker, så det er ikke der jeg må jobbe mest. Men tror jeg skal lage meg en egen treningsdagbok. Sønnen min har det, og ser tydelig progresjon i treningen.Ønsker deg en strålende dag og lykke til framover.
  Du har vært kjempeflink!

  MilleMette

 4. Laila sier:

  Hei Millemette!

  Det er så kjekt å høre at flere blir inspirert til å lage seg en plan, for dette funker faktisk. Bare husk å passe på at målet med planen er et S.M.A.R.T.-mål (les mer om hva det betyr og hvordan du sjekker det – her)!

  Tusen takk for kommentaren, og en strålende dag til deg, også! :o)

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review