Videoblogg: Turgåing og test av ny rockering

Jeg har latt meg inspirere av Marianne og gått til innkjøp av en rockering! Mitt første forsøk på å bruke den ble fanget på video, så her kan dere se hvordan det gikk. Før det hadde jeg også kameraet med ut på tur.
 

 

7 kommentarer til «Videoblogg: Turgåing og test av ny rockering»

 1. Hallo rockedama!!
  Du er jo et megatalent da!! Skulle vært med på norske talenter du!!
  Håper det går bedre med deg no. Går bra med meg, gått ned 16,4kg og er no 71,6kg. Stått stille et par uker og tror kroppen er fornøyd i denne omgang. Jobber med haue no,slik at jeg kan forstå det selv,at jeg har gått ned såpass mye. Vil jobbe med stabilisering fremover. Ønsker å gå ned ytterligere ca fem kg til høsten. Da har jeg nok funnet trivselsvekta…og jobben bli å holde den nogenlunde stabil. Fortsette å spise mindre porsjoner som no, trene på å kjøpe LITT snavvel,det hele er en prosess. Heldigvis glad i å trene,det hjelper veldig på psyken.

 2. Hallo Laila ,så gøy at du slår deg på rokkering sammen med meg. Du skal se vi blir stramme og smalere rundt liv og sentralmusklaturen,og talent har du også.

 3. Hallo marit!
  Jeg tror jeg holder rockekarrieren min til verandaen, altså. Eller… ja ja, jeg har riktignok lagt det ut her på nettet også nå, da men.. De gærne har det godt, ho ho! En får ikke ta seg selv så høytidelig, hehe :-p
  Nå har du gått ifra meg, ja. Regnet med det. Har jo lagt på meg 6 kg. igjen, jeg – iiiiik! 71,6 kg. høres ut som en drøm akkurat nå. Utrolig bra!! Gratulerer! Bare vent, sier jeg bare… I’ll be there!

   
  Hallo, Marianne!
  Takk for «tipset» om rockering! Jeg er overrasket over hvor god den er. Skal bruke den jevnlig nå fremover. Blir spennende å se om den hjelper noe.
  Talent, njæh… Er jo ikke vanskelig når det er litt tyngde på den :o)

 4. Hei Laila!
  Ja disse konsekvensene…men jammen er du ei tøff dame!! Har jo gått på mange smeller sjøl,da jeg drakk. Men så går det vel en f… i oss begge to,så reiser vi oss igjen og kjemper videre. Men tøfft er det.
  Så er det jo så herlig når vi når et mål,er vel det som gjør at vi ikke gir opp. Ønsker så inderlig du skal klare målet ditt,det er din fortjeneste at jeg kom igang i fjor. Ble ikke så jeg fortsatte med lavkarbo,men alle må finne sin måte. Hadde satt meg et mål på 18kg til juni,klarer ikke det,men da må jeg jobbe med hodet,og se på det jeg har klart(ikke enkelt å være fornøyd med nesten). Stå på videre Laila!

 5. Tusen takk, marit! Jeg skal greie det, sjø – er fortsatt like bestemt på det.
  Nå skal jeg ut og gå rundt store Stokkavannet (1 t. 40 min.). Etterpå er det sit-ups, push-ups og rockering!
  :-)

 6. Hei sveis!!
  Da avslutter jeg denne slankeperioden, vekta er nå 70,4 kg. I morra reiser vi til Kroatia i to uker. Blir nok en slankerunde til høsten, for å komme helt i mål.
  Lykke til med den nye planen din, dette klarer du sjø!!
  Håper du får en fin sommer. Hilsen Marit.

Det er stengt for kommentarer.