Jeg er halvveis!

Det er en stund siden jeg har postet noe her i bloggen, men nei, jeg er ikke død eller gått i hi, og det er ikke Prosjekt Ned i vekt heller. Bare se: Jeg løper og løper bortover notelinjene og er nå kommet halvveis uti «slankesangen»:

halvveis

Å komme halvveis har vært mitt delmål siden november, og nå er jeg der!! Vektdiagrammet viser -12 kg., men det er ikke helt korrekt, for jeg har tatt av et par-tre hundre gram mer enn det. (Tilsvarende gjenstår det ikke fullt 12,5 kg., slik diagrammet viser, men en kvart kilo mindre.) Diagrammet viser bare ikke mindre enheter enn 0,5 kg..

Det er godt å ha litt treningsutstyr hjemme, slik at jeg slipper å dra til treningssenteret hvis jeg ikke har lyst. Nå som det er iskaldt, masse snø og glatt føre ute, er det ergometersykkelen som får kjørt seg.

Ergometersykkel

30 min. på sykkelen er nok for meg. Da er jeg skikkelig svett og anpusten. Den halvtimen har dog stor betydning for fettforbrenningen, det merker jeg på vekten. En direkte sammenheng mellom trening og vekt kan også leses ut av vektdiagrammet: Uker med vektnedgang har vært uker med fysisk trening, mens uker med stillstand i vekten stort sett har vært uker med mye stillesitting.

Det er tid for å definere et nytt delmål. Det bør være noe jeg gleder meg til å oppnå, og det bør være innen rimelig rekkevidde. Derfor tror jeg det må bli følgende:

Delmål #5: Å veie mindre enn 80 kg.

Det skal bli litt spesielt å komme ned på syttitallet på vekten igjen! Dét er lenge siden :-)

Both comments and pings are currently closed.

3 kommentarer til “Jeg er halvveis!”

 1. tonegu sier:

  Bravo, og gratulerer.

  Du jobber så fint og systematisk, – så det er klart at de målene du når, – de vil du ikke tape igjen. Jeg er kjempeimponert.

  Jeg er borte fra hjemmevekta i to uker nå, – og nekter å gå på noen annen vekt. Utfordringen i disse to ukene hvor jeg går til dekket bord tre ganger om dagen er:
  måtehold, måtehold, måtehold.

  Jeg forsøker å få med meg litt mosjon også, – og her er enhver mosjon bedre enn ingen! Er helsvett etter 3 minutter på ergometersykkel eller ellipsemaskin, – trives bedre med «manuell» trening med mange treningsstasjoner og økter à 2 minutter – og ett minutts hvile. Men vet at jeg MÅ jobbe om jeg skal få opp kondisjonen. Akkurat der misunner jeg deg mest av alt!

  Vektmessig har jeg to kilo igjen, – hvis jeg da ikke har gått opp innen jeg er hjemme igjen. I så fall blir det litt mer, – men ikke noe jeg ikke skal få til med grønnsakssuppe og – måtehold.

  Jeg følger med deg! Heia, heia!

 2. Laila sier:

  Tusen takk, tonegu! Det har gått noe sent, men det går ihvertfall fremover – ett skritt ad gangen. Det har fungert fint å ha delmål underveis. Med delmål som ikke ligger så langt unna blir det «baby steps», men jeg tror jeg lykkes bedre på den måten enn ved å sikte så høyt på én gang at jeg mister motet og inspirasjonen. Tilsammen er det jo endel kilo som skal vekk.

  Så du har bare 2 kg. igjen? Wow! Eia var det meg… Bare vent, jeg kommer etter! I år skal det skje (i juni, satser jeg på :-)

  Kjekt at du følger meg. Takk for kommentaren!

 3. […] i januar nådde jeg “halvveis“-merket og hadde tatt av drøyt 12 kg.. Januar gikk, og med noen ganske få unntak, hadde jeg […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review